Kometa posílá do Vítkovic na hostování do konce sezóny útočníka Jana Hrušku, do Brna naopak míří obránce Daniel Krenželok, který má vyřízené hostování do konce příští sezóny a útočník Šimon Stránský. Ten bude v Brně hostovat do konce tohoto ročníku. 

Vytáhlý obránce Daniel Krenželok pochází z Orlové, kde s hokejem začínal. Poté se však přesunul do nedaleké Ostravy, kde hrál v mládežnických soutěžích za Vítkovice. Jako mladík také zkusil i zámořské angažmá. Působil v kanadské juniorské souteži v týmu Victoriaville Tigres a Val-d´Or Foreurs. Zpátky do Vítkovic se vrátil v roce 2016. K dnešnímu dni má na svém kontě 139 extraligových zápasů. Nově brněnský zadák má také zkušenosti s reprezentací, hrál i na Memoriálu Ivana Hlinky a na světových šampionátech kategorií U17, U18, U20.

I Šimon Stránský pochází z Moravskoslezského kraje, konkrétně z Ostravy. S hokejem začínal ve Vítkovicích a zvolil prakticky podobnou cestu jako Krenželok. Také okusil zámořské angažmá, v kanadské soutěži WHL nastupoval v týmu Prince Albert Raiders, a to celkem tři sezóny. Domů se vrátil bratr třineckého Matěje Stránského v roce 2017 a nastupoval za Havířov, Porubu a především za domovské Vítkovice. V letošní sezóně v dresu ostravského celku naskočil do 36 zápasů s bilancí 9 branek a 6 asistencí. Celkem má v nejvyšší soutěži odehráno takřka 150 zápasů.