Jak již zpravodajský portál BRŇAN koncem listopadu informoval, odehrají brněnští hokejisté 13. ledna extraligové utkání s třineckými Oceláři pod širým nebem na Kaufland Winter Games. Zápas se uskuteční na Národním fotbalovém stadionu v Bratislavě, kde bude tamní Slovan slavit 100 let od založení klubu.

„A právě do hlavního města Slovenska vypravíme Kometa Expres aneb modrobílou mašinu, jejíž vagóny se znovu zaplní dětmi z celého Jihomoravského kraje, komeťáckou mládeží, legendami klubu, hráči A-týmu a samozřejmě i samotnými fanoušky,“ uvedli představitelé Komety na klubovém webu.

Tam také informují o tom, jak se k jízdenkám do vlaku a vstupenkám na zápas dostat. Své místo v jednom z vagónů si příznivci modrobílých zajistí tak, že si na domácích utkáních Komety zakoupí los do tomboly, a když budou mít štěstí, tak je vylosují.

První šťastlivci mohli přijít k poukázkám na lístky už v neděli při zápase Komety s pražskou Spartou. A další mohou vyhrát při těchto extraligových utkáních: Kometa – HC Energie Karlovy Vary v pátek 9. prosince, Kometa – HC Rytíři Kladno v úterý 20. prosince, Kometa Brno – Mountfield HK ve středu 28. prosince, Kometa – HC Verva Litvínov v úterý 3. ledna a Kometa – HC Dynamo Pardubice v neděli 8. ledna.

„Na každém z uvedených duelů si můžete zakoupit los do tomboly za 50 korun. Polovina vybrané částky jde na Nadační fond Kometa, respektive Modrá pomáhá a druhou polovinu získá ještě v rámci daného utkání jeden vylosovaný šťastlivec,“ sdělili pořadatelé.

Za každý zakoupený los obdrží fanoušci slosovatelný kupón, jehož kopie půjde do osudí, ze kterého se vylosují výherci jízdenek do Expresu a vstupenek na zápas pod širým nebem.

Každý výherce získává automaticky 2 jízdenky a 2 vstupenky. Lístky na parádní hokejový zážitek v Bratislavě vyhraje celkem 108 výherců, tedy 18 na každém z uvedených šesti utkání.

Losovat se bude každou první komerční přestávku každé třetiny, a to vždy 6 výherců. Pokud si tedy příznivci Brňanů koupí los ještě před začátkem zápasu, znásobují tak podle pořadatelů šanci vyhrát jízdu v Kometa Expresu, protože se do slosování dostanou celkem třikrát, a to v první komerční přestávce první, druhé i třetí třetiny.

„Pokud bude váš slosovatelný kupón vítězný, je potřeba se s ním dostavit na VIP pokladnu, kde obdržíte voucher k jízdenkám do vlaku a vstupenkám na zápas,“ upřesnili představitelé Komety na klubovém webu.