Zvučná herecká jména jako Barbora Seidlová a Michal Isteník zdobí novou českou komedii To za nás nebylo!, která se ostře vymezuje proti moderním trendům u dospívajících. Cílí na rodiče, kteří to v dnešní době vůbec nemají jednoduché, sdělila zpravodajskému portálu BRŇAN vedoucí produkce Gabriela Skálová. Film natočili v moravské metropoli.

Puberťákům hrabe, nové trendy z nich udělaly padavky

„Puberťákům hrabe, nové trendy z nich udělaly padavky,“ zní podtitul nového filmu nazvaného To za nás nebylo! Nekorektní komedie podle tvůrců slibuje drsnější diváckou podívanou. Alespoň tak prezentuje film nově zveřejněný trailer. „Teď ještě, aby přišla s tím, že má nějaký jiný pohlaví. Dneska můžeš být klidně i kýbl, když se rozhodneš,“ uvedl herec Městského divadla v Brně Michal Isteník v roli otce v traileru, kdy k filmové matce Barboře Seidlové hovoří o své pubertální dceři, kterou si zahrála Mariana Kučíková. Ta je ztělesněním citlivé a hlasité generace dnešních teenagerů vysedávající celý den u sociálních sítí. Teenageři se utrápeně zabývají možností patřit mezi 1000 nových pohlaví nebo se vymezují vůči tradičním aspektům života.

Chtějí pobavit rodiče, kteří řeší chování svých puberťáků

Cílem filmu je samozřejmě pobavit diváky, kteří dennodenně řeší chování svých dospívajících dětí. „Děj filmu se odehrává v bytě normální rodinky. Maminka má starost o svou dceru, která je neustále otrávená a není s ní řeč. Tatínek chce mít po náročné práci konečně doma klid. S dítětem v pubertě to ale není jednoduché,“ přiblížila děj vedoucí produkce Gabriela Skálová. Jak se rodičům podaří zkrotit potomka zmítajícího se ve světě sociálních sítí? To už tvůrci nekorektní komedie nechávají jako překvapení pro diváky.

Film natočili v Brně

Film se od většiny českých filmů odlišuje také tím, že vznikl v Brně. Produkce se zpravidla zaměřují na Prahu, což je velká chyba. I v moravské metropoli však podle produkce mohou vznikat kvalitní a humorem nadupané trháky.